top of page

Groupe

Public·462 membres

İnternet sitesi, web tarayıcılar aracılığıyla erişilebilen, çeşitli içerikleri barındıran çevrimiçi bir platformdur. İnternet siteleri, kişisel, ticari, eğitim, eğlence gibi farklı amaçlarla oluşturulabilir. İnternet sitesi oluşturmak için HTML, CSS, JavaScript gibi web teknolojileri kullanılır.

Genellikle sitenin ilk açıldığında görünen sayfasıdır. Temel bilgiler, navigasyon bağlantıları ve ana içerik burada bulunur. Site içinde farklı sayfalar arasında geçişi sağlayan bağlantılardır. Menüler ve navigasyon, kullanıcıların içerikleri keşfetmelerini kolaylaştırır.

Metin, resim, video, ses ve diğer medya türlerinden oluşan sitenin ana içeriğidir. İçerik, sitenin amacına bağlı olarak değişir. Site sahibi veya şirket hakkında daha fazla bilgi sağlayan bir sayfadır. Bu sayfa genellikle site ziyaretçilerine site hakkında güven vermek için kullanılır.

Site ziyaretçilerinin sizinle iletişime geçebilmesi için iletişim bilgileri içeren bir sayfa veya bölüm içerebilir. Sayfanın alt kısmında bulunan genellikle site haritası, iletişim bilgileri ve diğer önemli bağlantıları içeren bölümdür.

İlk adım sitenizin adını temsil eden bir alan adı ve bir web hosting hizmeti seçmektir. Hosting, sitenizin internet üzerinde yayınlanmasını sağlar. Web sitesi oluşturmak için çeşitli platformlar ve içerik yönetim sistemleri (CMS) bulunmaktadır. WordPress, Wix, Joomla gibi popüler CMS'ler tercih edilebilir.

Seçtiğiniz platforma göre, özelleştirilebilir temaları kullanarak sitenizin tasarımını oluşturabilir ve içeriği ekleyebilirsiniz. İleri düzeyde kontrol istiyorsanız, HTML, CSS, JavaScript gibi dilleri kullanarak özelleştirmeler yapabilirsiniz. Oluşturduğunuz siteyi farklı tarayıcılarda ve cihazlarda test edin. Sorunsuz çalıştığından emin olduktan sonra siteyi yayınlayabilirsiniz.

Örnek internet siteleri: kış bahçesi modelleri, kış bahçesi fiyatları, tente tamiri istanbul, alüminyum doğrama fiyatları, tesisatim, Türkiye, giyotin cam, velux, çatı penceresi, okyanus tesisat, sultan tesisat, elif tesisat gibi siteler internet sitelerine örneklerdir.

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

membres

• Amboon Lakbansoo
    Amboon Lakbansoo
  • Wietse Kegels
    Wietse Kegels
  • Shawn Thompson
    Shawn Thompson
  • gadoho8734
  • abong tuktuk
    abong tuktuk
bottom of page